Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp. automatizari porti

Confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.

 

 

KIT LEADER 4 TI PROFESSIONAL (accesorii incluse)

Automatizari porti kit Leader 4TI pentru porti batante

355 EURO (garantie 24 luni)

OFERTA PROMOTIONALA

Societatea noastra va mai ofera un pachet de servicii care include consultanta, montajul, service in garantie si post garantie la un pret deosebit de competitiv.

Preturile afisate nu includ TVA , iar in functie de diversi factori comerciali (cantitate, modalitate de plata, durata contractului, etc) se pot aplica reduceri semnificative.

KIT MOVER 5 PROFESSIONAL(accesorii incluse)

Automatizari porti Kit Mover 5 automatizari porti

315 EURO (garantie 24 luni )

OFERTA PROMOTIONALA  (Automatizari porti)

Bariera Park (accesorii incluse)

Automatizari porti bariera

795 EURO (garantie 24 luni )

OFERTA PROMOTIONALA (Automatizari porti)

Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -35…+55 grade Celsius.

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj concepute de PROTECO fac parte din varianta profesionala in domeniu. Automatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor.
Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

                                                  

 Automatizari porti accesorii

Automatizari portiUn sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi tricanal, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.
Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata  isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.
Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile.
Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.

 

test1test1test1   1   
Toate drepturile rezervate ® 2019 porti-automatizari.ro - by solcreation